Trans – Ferro

călătorii, drumeţii, expediţii

Cazinoul din Constanţa. Foto de Alexandra Mitroi

Proiectul CaziNOU are nevoie de sprijinul nostru. Acum!

| 2 Comments

O să fiu scurt, pentru că nu vreau să vă conving, ci vreau să vă spun direct: treceți la acțiune! Cred că toată lumea din țară – și nu numai – este la curent cu situația Cazinoului din Constanța. Ca și voi, am trecut de câteva ori pe lângă el și i-am plâns de milă și l-am înjurat în gând pe Mazăre și pe ceilalți primari ai Constanței – chiar așa, au mai fost și alți primari după 89 acolo?…

Antreul Cazionului. Foto de Alexandra Mitroi

Antreul Cazionului. Foto de Alexandra Mitroi

mai multe fotografii și impresii după vizita în interiorul Cazinoului în guest postul Alexandrei

Spre deosebire de edili și de ceilalți care ca și mine doar au trecut pe lângă Cazinou, un grup de inițiativă pe nume Calup vrea să redeschidă acest loc publicului larg și vrea să facă acest lucru chiar vara aceasta, între 1 și 10 august. Accesul în siguranță în clădire, stoparea degradării clădirii și rebranșarea la rețeaua de apă și de electricitate costă însă, iar Calup a lansat o companie de strângere de fonduri pe platforma Creștem Idei. Vestea bună este că s-au strâns deja puțin peste 20.000 de lei, dar vestea mai puțin bună este că în două zile se încheie campania și este nevoie de minim 44.000 de lei. În funcție de suma pe care o veți dona, veți primi și invitație la evenimentele desfășurate acolo, tricouri și o mulțime de alte mici cadouri.

Eu tot sper într-o minune, sper ca până pe 13 restul de bani să fie donați de oameni ca voi. Este un prim pas prin care putem arăta că ne pasă cu adevărat de ceea ce se întâmplă cu țara noastră și cu patrimoniul în special!

P.S. Poate nu scriam acest articol dacă luna trecută n-aș fi trecut iarăși pe lângă cazino, alături de Diana Slav în turul ghidat gratuit al Constanței, pe care vi-l recomand din toată inima! Îi mulțumesc și Danei pentru că a publicat un status care mi-a atras atenția asupra acestei campanii.

Opt In Image
Aboneaza-te pentru a primi si alte articole despre calatorii

2 Comments

  1. Pingback: Dați un leu pentru CaziNOU-ul din Constanța : Experienţe de Călătorie – FUNTUR

  2. Pe baza sprijunului se poate spune de acum ca nu are rost sa ceri din parte cetaniilor, mai ales daca e vorba de bani, in alta oridine de idei, vorbim de restaurea unui muzeu nu despre deschiderea unui cazonou, nu?

Lasă un comentariu, călătorule!